Acupunctuur: Hebt u al volledig gebruik gemaakt van uw vergoedingen voor 2017?

Acupunctuur Karen Remmers - VergoedingenAcupunctuur en einde van het jaar

Het is eind september. De bladeren aan de bomen beginnen te kleuren en te vallen. De dagen worden korter en ’s ochtends wordt het steeds wat later licht. Eekhoorntjes zijn bezig de noten van de walnoten boom overal te verstoppen en in te graven. De natuur verandert. Het duurt niet lang meer of het is herfst. Nog 3 maanden en dan is het al weer het einde van het jaar. U hebt nu nog de mogelijkheid uw aanspraak op vergoedingen acupunctuur in 2017 te doen gelden. Als u het maximum wat uw ziektekostenverzekering in 2017 vergoedt aan acupunctuur nog niet bereikt hebt kunt u alsnog dit jaar gebruik maken van acupunctuurbehandelingen.

Klachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden

U kunt voor acupunctuur kiezen omdat u vaak verkouden bent, en u uw weerstand op wilt bouwen. Of omdat u het altijd koud heeft. Ook bij stress, of omdat slecht slaapt. Of omdat u gehinderd wordt door opvliegers. Bij hooikoorts kan acupunctuur ook helpen. De maanden oktober, november en december zijn goede maanden om uw energie te versterken zodat als het hooikoorts seizoen losbarst u hier minder last van heeft.

Vergoedingen acupunctuur

U hebt nu nog de mogelijkheid uw aanspraak op vergoedingen 2017 te doen gelden. Want meenemen naar het nieuwe jaar kunt u ze niet! Acupunctuur zit in uw aanvullende verzekering en valt onder alternatieve geneeswijzen. Acupunctuur komt niet ten late van uw eigen risico, en dat is gunstig. Informeert u wel even bij uw verzekering wat deze vergoedt per behandeling en in totaal. Dan weet u waar u op kunt rekenen als u met de acupunctuurbehandelingen gaat starten. Graag tot ziens bij Acupunctuur Karen Remmers. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-48578882. U kunt ook mailen naar info@acupunctuurkarenremmers.nl.