Vermoeidheid en je eigen ritme

Vermoeid zijn en je eigen ritme

We leven in een snelle samenleving. Werken, gezin, hobby’s, vrienden en familie, we vinden vaak dat we alles aan moeten kunnen en moeten kunnen handelen. Is dat reel? Wat zegt je lichaam? Is dat ook blij met je tempo en alles wat je aanpakt? Of ben je vermoeid, sta je s’ochtends al moe op en zie je tegen de dag op? En heb je avonds weinig fut om te koken omdat je eigenlijk zo moe bent?  ’s Avonds in bed val je misschien als een blok in slaap. Je begint last van je rug te krijgen. Af en toe heb je flinke hoofdpijn. De dingen gaan je niet meer zo gemakkelijk af als voorheen. Je loopt eigenlijk op je tandvlees.

Neem je leven onder de loep

Misschien is het dan tijd om een pas op de plaats te maken en je leven onder de loep te nemen. Zodat jouw leven een leven wordt dat bij je past. En je je lekker in je vel voelt zitten. Soms kom je er alleen niet uit. Of helpen de dingen die je doet onvoldoende. Dan kan acupunctuur je helpen, met een behandeling, leefstijladviezen en eventueel voedingsadviezen.

Voor meer informatie en acupunctuurbehandelingen bij vermoeidheid neem contact op met Acupunctuur Karen Remmers in Helmond