Sluiting Acupunctuur Karen Remmers in Helmond

Sluiting Acupunctuur Karen Remmers

Er vindt een sluiting plaats van Acupunctuur Karen Remmers in Helmond en wel met ingang van 31 maart.

Mooie en boeiende jaren

Het waren mooie, boeiende en leerzame jaren , waarin ik veel mensen ontmoette en veel mensen mocht helpen. De sluiting van Acupunctuur Karen Remmers in Helmond is voor mij een hele stap. Nu is het echter tijd voor andere dingen. Bijvoorbeeld voor mijn hobby Keramiek.

Daarom wil ik iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens u het allerbeste!

Andere acupunctuurpraktijken

Mocht u  (weer) op zoek zijn naar een acupunctuurpraktijk, in Helmond of omgeving, kijkt u dan op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur http://www.acupunctuur.nl

Met hartelijke groeten,

Karen Remmers

februari 2020